Teams Nordic kurser

Varje kurs följer den Teams Nordic-modellen, en modern utbildningsmetod för att snabbt få din grupp att börja använda Microsoft Teams.

Teams Nordic modellen

Teamet Nordic-modellen är ett modernt, molnbaserat, hybridt och deltagarfokuserat… 💤…anpassad, engagerande +++ typ av utbildning.

För att göra det enkelt är det en kurs som är utformad ur ett användarperspektiv. Vi undervisar på din grupps nivå och anpassar utbildningen till dina behov. Endast en session per vecka, högst två timmar per session. Detta ger dig ungefär 95 % tid att fokusera på arbetet och använda det du lärt dig i din egen miljö.

Varje session bygger på sammanfattning, frågor och svar samt diskussioner. Innan vi dyker ner i kunskapens tunnor. Dessa intensiva och dialogbaserade sessioner ger dig de tankar du behöver för att förstå Microsoft Teams och hur ditt team kan dra nytta av det.

Team Nordic Trainers (TNT)

Team Nordic Certified Trainers är tekniska pedagoger. De vet både hur Microsoft Teams fungerar och hur de ska förmedla det till dig och ditt team. De har erfarenhet av att både använda och anpassa kunskapen till ditt företags behov.

De har till och med en rad experter som hjälper dem om de skulle komma över ett helt nytt scenario. Detta gör det möjligt för dig att få en utbildning som passar dina behov, oavsett nivå.

”Jag har alltid ogillat att gå kurser, så jag utformade en kurs som jag skulle älska att gå!

Daniel Kåven
Team Nordic Grundare